tirsdag 21. juni 2011

Rabarbramuffins med krem.


Disse muffinsene har en lett konsistens og en frisk
smak av rabarbra. Får de en kremklatt ved siden av,
blir det helt perfekt!
Her er oppskriften til 12 stk.
  • 4 egg
  • 3 dl sukker
  • 150 g margarin
  • 1 dl vann
  • 4 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 200 g rabarbra
  • 1 ss potetmel
Visp egg og sukker til stiv eggedosis.Ha i smeltet margarin og
vann. Tilsett siktet hvetemel og bakepulver.Rør forsiktig om.
Ha i rabarbrabiter som er vendt i potetmelet,og vend dette forsiktig
i røra. Fordel røra i muffinsformer og dryss litt sukker på toppen
(sukkeret gjør at muffinsene får en litt sprø topp).

Stek midt i ovnen ved 200 gr. i ca 15 min.
Avkjøles på rist.

Rabarbra kan byttes ut med epler,blåbær eller bringebær.



 LYKKE TIL!

5 kommentarer:

  1. mmm, de så gode ut :) takk for oppskrift, den skal jeg prøve!

    SvarSlett
  2. Lady Dala er skikkelig imponert!! Det ser jo bare såå godt ut da!! Å så lekre bilder!!!

    SvarSlett
  3. Tusen takk for koselige kommentarer,dere er så snille att! Titt-inn hilser!

    SvarSlett
  4. Lagde rabarbramuffins i helga, de var super gode. Men hvor har du fått tak i de søte "muffins-skålene" du har Ann Magritt?
    Hilsen Ann Krisitn :-)

    SvarSlett
  5. Hei Ann Kristin,takk for koselig tilbakemelding! De søte skålene er fra IB Laursen. Jeg kjøpte mine på Kammerset på Sunndalsøra. Cornelias Hus ti Tr.heim selger også IB Laursen.De har mye fint i kopper og kar. Hilsen Titt-inn.

    SvarSlett