I går var det rene bakeriet her hjemme hos meg,det føltes i allefall slik når du holder på det meste av dagen å bake. |
Jeg bakte brød av surdeig. To foskjellige sorter: Rugbrød med valnøtter og eple og Italiensk landbrød. |
Disse er mine,og... |
...her er originalene. Ganske like ikke sant? |
Helt naturlige ingredienser,brødene kan faktisk mugne! Det betyr jo bare at det er null tilsetningsstoffer. |
Herlig med hjemmelaga brød,synd at det ikke blir så ofte at jeg baker brød. Må skjerpe meg. ;-) |
Disse brødene smaker selvsagt også best nybakt. Vi hadde til kveldsmat, så gav jeg bort noe ,og resten la jeg i fryseren. GOD KVELD TIL DERE! |
Oppskriften da Hilsen Hennie
SvarSlettDu er helt rå, digger deg...
SvarSlettKlem fra Ruth Marie
Åhhh så gode de brødene så ut...mums...godt brød med brunost...herrrrlig!
SvarSlettTakk for koselige tilbakemeldinger! Det er morsomt å bake med surdeig,en må bare planlegge litt. :-) Å ja,det er herlig med godt ,ferskt brød med brunost! Og en kopp te til! ;-)
SvarSlettHilsen Titt-inn.
Er det mulig å lage brød som er litt lengre. De brødene du har bakt ser litt korte ut? Hva gjør jeg?
SvarSlettHilsen Gerd Jorid
Hei Gerd Jorid. Med en vanlig stekovn går det ikke an å få brødene lengre enn dette desverre. Jeg la brodene diagnoalt på stekebrettet får å få de så lange som mulig. Lykke til med baksten!Hilsen Titt-inn.
SvarSlett