Disse godbitene bakte jeg en dag,og det angrer jeg ikke på.
                                              Mmmmmmmmmmmmmm! Farlig gode!
 
  | 
| .Mandler er hovedingrediensen | 
 
  | 
Disse kjøres i en hurtigmikser  så fint som mulig.  
Siktes sammen med melis i en bolle. | 
 
  | 
| Visp eggehviter(eggene må være romtempererte) med sukker,til det blir stivt. | 
 
  | 
| Bland sammen mandelmelet og de stivpiskede eggehvitene. | 
  | 
| Slik ser røra ut når den er ferdig. | 
  | 
Tippen på min kakesprøyte er litt for liten,så bruk gjerne en større.  
De første makronene ble litt knudrete,virka som om røra var litt fast. 
men i den andre halvparten av røra hadde jeg i litt rød konditorfarge,og da ble den litt løsere og da funka det mye bedre. 
Bruk kakesprøyte og sprut ut på et stekebrett med bakepapir på. | 
  | 
| De ble fine å glatte på overflaten,og slik skal de være. | 
  | 
| Jeg laga en smørkrem for å ha mellom to makroner. | 
  | 
| Smøres på under siden og..... | 
  | 
| legger en annen oppå. | 
  | 
Slik ser en ferdig makron ut. 
Skal ha et tynt sprøtt "skall" og være seige inni! 
Herlig! | 
  | 
 I de hvite,små makronene rev jeg litt appelsinskall og blanda inn i smørkremen. 
Smaken ble da friskere. | 
 
  | 
Så,da er det bare å legge makronene i en pen eske pyntet med sløyfebånd 
og en blomst,en koselig venninde/vertinnegave. 
 
Nå kryper jeg tilkøys,fornøyd med meg selv og mett på makroner! 
GOD NATT! | 
                          
 
Disse så farlig gode ut ja. Trivelig blogg du har.
SvarSlettOj, dette må nesten prøves. :) Så utrolig godt ut!
SvarSlettDette er det flotteste innlegget :) Gleder meg til blå nyanser
SvarSlett