Disse godbitene bakte jeg en dag,og det angrer jeg ikke på.
Mmmmmmmmmmmmmm! Farlig gode!
|
.Mandler er hovedingrediensen |
|
Disse kjøres i en hurtigmikser så fint som mulig.
Siktes sammen med melis i en bolle. |
|
Visp eggehviter(eggene må være romtempererte) med sukker,til det blir stivt. |
|
Bland sammen mandelmelet og de stivpiskede eggehvitene. |
|
Slik ser røra ut når den er ferdig. |
|
Tippen på min kakesprøyte er litt for liten,så bruk gjerne en større.
De første makronene ble litt knudrete,virka som om røra var litt fast.
men i den andre halvparten av røra hadde jeg i litt rød konditorfarge,og da ble den litt løsere og da funka det mye bedre.
Bruk kakesprøyte og sprut ut på et stekebrett med bakepapir på. |
|
De ble fine å glatte på overflaten,og slik skal de være. |
|
Jeg laga en smørkrem for å ha mellom to makroner. |
|
Smøres på under siden og..... |
|
legger en annen oppå. |
|
Slik ser en ferdig makron ut.
Skal ha et tynt sprøtt "skall" og være seige inni!
Herlig! |
|
I de hvite,små makronene rev jeg litt appelsinskall og blanda inn i smørkremen.
Smaken ble da friskere. |
|
Så,da er det bare å legge makronene i en pen eske pyntet med sløyfebånd
og en blomst,en koselig venninde/vertinnegave.
Nå kryper jeg tilkøys,fornøyd med meg selv og mett på makroner!
GOD NATT! |
Disse så farlig gode ut ja. Trivelig blogg du har.
SvarSlettOj, dette må nesten prøves. :) Så utrolig godt ut!
SvarSlettDette er det flotteste innlegget :) Gleder meg til blå nyanser
SvarSlett