fredag 17. juni 2011

En herlig start på helga!

Tips til helgakos: Kylling og pastasalat med pesto.

Denne porsjonen passer til 5-6 persjoner:
- 500 gr pastaskruer  
- 1 dl nøytral olje      
- 4-5  ss pesto           
- 4 fedd hvitløk        
- 6 kyllingfille          
- 1 fersk annanas     
- 3 epler                   
- 1/2 agurk              
- 1 paprika              
- 1 boks mais          
   
Kok pastaen og sil av vannet.
Bland olje,pesto og presset/finhakket hvitløk i en bolle.
Bland dette godt sammen med pastaen. Og sett det til sides.
Del opp kyllingen i biter og stek de i olje,mye olje! De skal mere
koke enn steke.Ikke for varm panne.Når du steker på denne måten
blir kyllingen saftig og ikke tørr. Kryddre litt med grillkrydder for
å få farge på kyllingbitene.
Del grønnsaker og frukt i biter.
Og bland pasta og kylling sammen med frukt og grønt.
Så er salaten ferdig!
Server med godt brød til.
Jeg kaller salaten min for. "Kylling/pasta salat ala' Hege" fordi
jeg har fått oppskriften av min gode venn Hege. ;-) Eller
Lady Dala som hun heter her i bloggverdenen.

ØNNSKER DERE ALLE EI GOD HELG!

1 kommentar:

  1. mmmm....den salaten må prøvast!! Så god ut. Takk for oppskrift :)
    Anna Lisa

    SvarSlett